ТОП-7 страшних квартир, які здають в оренду в Харкові

Щодня харків’яни орендують і здають в оренду десятки квартир. Пристойну “однушку” недалеко від метро можна відшукати мінімум за 7000 гривень, вартість двокімнатних апартаментів стартує з 10 000 гривень. Але на сайтах про оренду житла в Харкові можна відшукати й дешевші пропозиції. Newsroom зробив добірку найдешевших квартир та подивився, в яких умовах доведеться жити людям з невисоким доходом.

Замість офісу і дому: ТОП-5 коворкінгів і креативних просторів Харкова

Так, за найдешевшу квартиру, яку нам вдалося відшукати, доведеться щомісяця віддавати 2250 гривень. Однак майбутнім мешканцям варто готуватися до того, що хоч у квартирі дві повноцінних кімнати, є газ та електрика, зате немає водопроводу і каналізації. А ось на Нових Домах вдвічі дорожче також можна орендувати “двушку”, але з усіма вигодами. При цьому господарі готові не брати орендну плату, якщо в житлі зроблять косметичний ремонт.

Холодна гора. 2250 гривень за “двушку” без води

bez_vody.png

В довгострокову оренду здається квартира без зручностей на другому поверсі двоповерхового будинку. З комунальних благ в “двушці” є тільки світло і газ. Господиня розповіла, що воду і каналізацію в будинок не проводили зовсім, проте вже є бажаючі орендувати цю квартиру. Мабуть, вартість оренди цієї квартири – визначальний фактор.

Район станції метро “Київська”. Гостинка за 2600 гривень

kievskaya_2.jpg

 

ТОП-5 висоток, які зіпсували Харків​

 

kievskaya_3.jpg

Тут господарі здають гостинку на тривалий термін. До орендної плати слід додати платежі за електрику по лічильнику. Майбутньому орендарю доведеться ділити кухню, душ і туалет з іншими мешканцями, оскільки зручності та місце для готування знаходяться на поверсі. У будинку стоять старі меблі, а на стіні красується – житло для дуже невибагливих.

Москалівка. 3500 гривень за радянський антураж

zavod_shevchenko_0.png

zavod_shevchenko_2_0.png

ТОП-12 харківських цар-балконів (Фото)

zavod_shevchenko_3_0.png

Нового постояльця чекає і “однушка” по вулиці Богомольця в районі заводу Шевченка. Судячи з фото, житло не блищить чистотою, а на кухні зі стелі буквально звисають шпалери, які відійшли від поверхні. Лінолеум в кімнатах і плитка в санвузлі, схоже, не бачили ремонту ще з середини минулого століття.

“Однушка” на східному. 3800 гривень тільки для слов’ян

sharikovaya_4.png

sharikovaya_5.png

За вельми скромну плату можна орендувати однокімнатну квартиру у висотці по вулиці Шариковій. Правда, до найближчої станції метро “Індустріальна” доведеться під’їжджати маршруткою. З плюсів, які можна тут виділити – вид з вікна.

sharikovaya.png

sharikovaya_2.png

 

Де в Харкові комфортно жити: рейтинг районів міста

 

sharikov.jpg

В оголошенні йдеться, що квартира в житловому стані. У кімнаті є диван, холодильник, шафа, стіл і балкон. Є також висновок під пральну машинку, але самої машинки немає.

Господарі віддадуть перевагу квартирантам слов’янської зовнішності, а в ідеалі хочуть, щоб у квартирі оселилася сім’я з дитиною.

Баварія. 4000 гривень та мотлох на винос

boyler.png

boyler_3.png

boyler_2.png

На “Баварії” здають однокімнатну квартиру в “хрущовці” поруч із зупинкою транспорту. Господарі запевняють, що у квартирі є все необхідне для скромного життя: продавлений радянський диван і стільці, обов’язковий атрибут будь-якої радянської квартири — сервант, а також стіл, телевізор та бойлер на випадок перебоїв з гарячою водою. До слова, в оголошенні опублікували фото нагрівача з “іржавими” патьоками, але орендодавці запевняють, що вже замінили його, а за бажанням наймачів вивезуть з квартири весь непотріб. До вартості оренди варто додати “комуналку” за лічильниками.

Нові Дома. 4000 гривень за “двушку” та ремонт

stalingrada.jpg

stalingrada_2.jpg

 

“Будинок з градусником”, завод шампанського та обленерго: ТОП-7 об’єктів, які хочуть продати в Харкові​

 

stalingrada_5.jpg

Ще одну непрезентабельну квартиру можна орендувати на Нових Домах. “Двушка” зі старими меблями розташована на вулиці Героїв Сталінграда. З переваг життя в таких умовах – тільки добре розвинена інфраструктура, кілька великих супермаркетів в пішій доступності, зручна транспортна розв’язка, а також садок і школа, які знаходяться в п’яти хвилинах ходьби. Господарі віддадуть перевагу сімейній парі і навіть обіцяють не заперечувати проти утримання дрібних тварин.

stalingrada_4.jpg

stalingrada_3.jpg

В оголошенні йдеться, що квартира здається в оренду вперше і за символічну плату, сантехніка нова, розетки, вимикачі та санвузол поміняні. Якщо нові постояльці вирішать зробити у квартирі косметичний ремонт, господарі обіцяють навіть не брати якийсь час орендну плату, а ось комунальні платежі доведеться оплачувати.

ХТЗ. 4000 гривень та житло без умов

stankostroitelnaya_2.png

 

stankostroitelnaya_3.png

Найдорожчу квартиру зі списку намагаються здати на ХТЗ. Однокімнатні апартаменти знаходяться в дев’ятиповерхівці по вулиці Верстатобудівній. Судячи зі знімків, майбутнім квартирантам доведеться спати на дивані, який намагалися замаскувати покривалом, і впиратися в засмальцьовані шпалери на стіні. У санвузол та душ найкраще ходити з закритими очима.

stankostroitelnaya_4.png

 

ТОП-7 новобудов: де та за скільки можна купити елітну нерухомість в Харкові

 

stankostroitelnaya_5.png

stankostroitelnaya_6.png

Зате господарі не пред’являють ніяких вимог до орендарів і готові здати будь-якій людині, яка готова платити за такі умови 4000 в місяць. Як бонус – не потрібно додатково оплачувати “комуналку”.

Серед переваг можна назвати також розташування. Будинок знаходиться недалеко від парку “Зелений гай”, поруч є супермаркети, ринок, школи та дитячі садки.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі