У харківському зоопарку показали, як виглядають нові вольєри за 59 мільйонів гривень

Комунальники опублікували відео з нового вольєра, де тепер буде жити слон Аун. Спочатку планувалося, що вони будуть там перебувати разом з Тенді, проте в липні нинішнього року самка померла від дисплазії колінних суглобів. Захворювання передалося слонисі у спадок від батька.

Дев’ять слонів Харківського зоопарку: циркачі та вантажовози

На записі видно, що для Ауна обладнали великий майданчик з басейном, деревами та великими каменями. Водойма знаходиться на деякому віддаленні від глядачів, проте відвідувачі можуть без проблем спостерігати, як слон приймає ванни.

 

Нагадаємо, раніше в Харкові виділили велику суму на добудову відкритих вольєрів для слонів. Всього вартість добудови вольєрів оцінили у 59 мільйонів гривень. За рахунок цих коштів підрядник розмістив підвісні годівниці, облаштувати бетонні стіни та поверхню у вигляді “скельних форм”, а також мав провести безліч будівельних робіт і доробити огорожу. Об’єкт повинен був бути готовий до 31 грудня 2022 року.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі