Нові заклади Харкова: що відкрилося цього літа

Літо в місті подарувало нам не тільки спеку, вакцини та новий зоопарк, а й багато нових точок на гастрономічній карті. Про найцікавіші розповідаємо в сьогоднішній підбірці.

Fish Fetish
Вул. Пушкінська, 2 (ТРЦ “Nikolsky”)

fish2.jpeg

В інтер’єрі нового ресторану – відсилання до лондонського метро та фреска, створювати яку приїжджав майстер з Італії. В меню – окрошка на просеко, багато морських гадів і лобстери, які пропонують з видом на МакДональдс. Час покаже, чи сподобається публіці формат дорогого закладу посеред торгового центру.

Choo Izakaya
Вул. Трінклера, 2

chu.jpeg

У закладі, яке замінило міське кафе “Тхір”, також зробили актуальне меню з raw стравами і красивими ролами, які тепер заведено подавати в зелені. Також є акцент на алкоголь – все ж це перший в місті Ізак бар.

Sideriya
Вул. Скрипника, 7 (“7 склад”)

sideriya2.jpg

Цього літа головний фуд-корт міста став удвічі більшим. Поки на новій території “7 складу” трохи резидентів, але зате є перша в країні сідрерія. До превеликого вибору українського сидру BerryLand на закуску пропонують чіпси, горіхи та цікаві паштети.

ШУК
Пл. Конституції, 18

shuk3.jpegА ось один з резидентів “7 складу” відкрив і перший повноцінний ресторан. Нам шкода м’ясний бар Hooks, що недавно відкрився (і його гарний інтер’єр), зате тепер на його місці є дайнер зі зрозумілою ізраїльською їжею на кожен день.

Koktelka
Вул. Сумська, 60

koktelka2.jpeg

Довгоочікуваний бар у серці міста, який був забитий під зав’язку кожен літній вікенд. Тут цікава коктейльна карта, смачні пізні сніданки з видом на площу й інтер’єр сучасної бістрономії від київської студії Yova Yager.

Молодість
Пл. Павловська, 1/3

molodost2.jpg

Ще одне місце, яке об’єднало всіх: вечірки під ті самі пісні з отроцтва, цілодобова смажена картопля в сковорідці й інтер’єр, який врятував ЦУМ від повільного руйнування.

23а
Вул. Римарська, 23а

23a2.jpg

Давно в місті не відкривали нові красиві кав’ярні – і ось влітку з’явилося місце, де радіє око мінімаліста. Гарний провулок у центрі, відкриті вікна в підлогу, незвичайні холодні кавові напої, кілька смачних сніданків і пляшечки комбучі від Eat easy.

Protone+
Вул. Отакара Яроша, 18/2

proton.jpg

В оновленому бізнес-центрі відкрилася кав’ярня, якої так не вистачало в нашому “IT кластері”. Каву тут пропонують на зернах від киян Takava, а булочки – від кращої міської кондитерської Pouhque. А іноді тут можна потрапити на дегустацію вина або просто зустріти захід на літньому майданчику, поки не настануть холоди.

Коментарі