Аварія у Харкові: водія викинуло з авто, він загинув, ще 6 людей постраждали (Фото)

ДТП сталася учора, 28 серпня, близько 22:45 на перехресті вулиці Дудинської та Григорівського Шосе у Новобаварському районі. Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, водій автомобіля “Volkswagen Caravelle”, рухаючись на забороняючий сигнал світлофора, зіткнувся з “Volkswagen Golf”, який їхав через перехрестя на зелений.

Внаслідок ДТП 46-річного водія “Volkswagen Caravelle” викинуло з автівки. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер у кареті швидкої допомоги. П’ять пасажирів вказаного автомобіля, серед яких хлопчик 2022 року народження, з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарні.

Також постраждав 23-річний водій “Volkswagen Golf”. Його також доставили до медичного закладу.

У Харкові зіткнулися три автівки (Фото)

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі