У Харкові зіткнулися Lexus і Toyota: одного з водіїв медики доставили в лікарню (Фото)

На перехресті вулиці Дніпровській та провулку Тарасівському сталася ДТП. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

У Харківській області п’яний пенсіонер збив підлітків і втік – поліція

За даними копів, 3 серпня близько 18:00 зіткнулися автомобілі Lexus і Toyota. В результаті аварії постраждав водій останнього авто. Чоловіка з травмами різного ступеня тяжкості доставили в лікарню. Для з’ясування обставин інциденту на місце виїжджала слідчо-оперативна група.

У Харківській області зіткнулися МАЗ і легковик: є загиблі

Нагадаємо, 7 червня в Куп’янському районі перекинувся автомобіль “КамАЗ”, який їхав з причепом і був завантажений зерном. При цьому причіп не перекинувся. В результаті ДТП з паливного бака вантажівки на дорогу вилилося дизельне паливо та могло потрапити на акумулятори. Щоб запобігти можливому спалаху, рятувальники змили пальне з дороги. Водій не постраждав.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі