Айна Тимчук “виділила” адвокату Кернеса вісім гектарів землі під Харковом

Про це сьогодні повідомили в Харківському антикорупційному центрі з посиланням на документ, опублікований на сайті ХОДА.

Глава Харківської ОДА Айна Тимчук 24 травня підписала розпорядження про надання Юлії Плетньовій дозволу на розробку документації із землеустрою та відновленню меж ділянки площею 8,14 гектара на території Циркунівської сільської ради.

 

 

Мовний омбудсмен звернувся до Айни Тимчук за роз’ясненнями через використання російської мови

За інформацією громадських діячів, ця ділянка належить до фонду для створення місць відпочинку, проведення культурно-оздоровчих заходів і знаходиться в оренді з осені 2003 року. У ХАЦ відзначають, що в минулому Юлія Плетньова захищала в суді інтереси Геннадія Кернеса, є адвокатом Михайла Добкіна у справі про “корпоративні схеми”, голови адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник і заступник мера Харкова Семена Сироти.

“Слуга народу” і ексчоловік глави ХОДА влаштував бійку в центрі Харкова (Відео)

Юлія Плетньова є донькою чинного депутата Харківської міської ради Володимира Плетньова – екссудді апеляційного суду Харківської області. За даними ХАЦ, підготовка технічної документації на земельну ділянку може свідчити про подальший продаж цієї землі її орендарю.

Нагадаємо, раніше харківські театрали звернулися до президента з проханням звільнити губернатора Айну Тимчук. Відповідну петицію опублікували на сайті президента України. Автор звернення Володимир Сорочинський заявив, що чиновниця “дискредитує театральну громадськість Харкова, а також поширює неправдиву інформацію”.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі