Батько, який викрав дворічного сина, вистрибнув з вікна та втік від поліції

У Харківській області правоохоронці розшукали дворічну дитину, яку співмешканець забрав у матері. Спочатку малюка доставили в лікарню, а потім передали матері. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові горе-матір підкинула дитину няні

Нагадаємо, 24 серпня до силовиків звернулася жителька села Дворічний Кут. Жінка розповіла, що її співмешканець викрав дворічного сина і зник. Пошуками чоловіка та дитини зайнявся місцевий райвідділ.

30 серпня поліцейські отримали інформацію, що розшукувані знаходяться в Краснограді. Коли правоохоронці зайшли в будинок, чоловік вистрибнув з вікна та втік. Малюк залишився в будинку. Зараз дитина перебуває з матір’ю, медики оцінили його стан як задовільний. Силовики продовжують пошуки втікача.

kovalenko.jpg

Нагадаємо, раніше в місті Чугуїв Харківської області поліцейські завдяки допомозі небайдужих громадян затримали підозрюваного в зґвалтуванні. Фігуранта впізнав один з користувачів соцмереж та звернувся до правоохоронців. Голова обласної поліції Андрій Рубель підтвердив цю інформацію. За його словами, до правоохоронців надійшла величезна кількість дзвінків від небайдужих людей. Всі повідомлення були оброблені та це допомогло зловити злочинця.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі