У Харкові після потрійної ДТП легковик зніс огорожу (Фото)

Аварія трапилася в районі Салтівки. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, 7 лютого на вулиці Героїв Праці, 29 водій машини Skoda врізався в автомобілі Ford та Mitsubishi. В результаті удару останній автомобіль зніс дорожню огорожу. Жертв та постраждалих у ДТП немає.

У Харкові в результаті аварії постраждали дві людини

Відносно водія Skoda співробітники патрульної поліції склали протокол за статтею 124 (“порушення правил дорожнього руху”) КУпАП. Матеріали справи найближчим часом передадуть до суду.

Під Харковом машина таксі вилетіла з мосту: постраждали три людини

Нагадаємо, раніше в Харкові через ДТП за участю чотирьох машин утворився затор. На ділянці між мікрорайонами ХТЗ та Нові Дома утворився затор. Причиною тому стала аварія на вулиці Високовольтній. У пресслужбі обласного управління патрульної поліції розповіли, що водій Nissan Maxima перевищив швидкість і не зміг витримати дистанцію. В результаті він спровокував зіткнення з фургоном ГАЗ-2705, а також легковиками Subaru та Nissan.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі