Погрожуючи пістолетом, побив та зґвалтував харків’янку: суд виніс вирок

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

У Харківській області зґвалтували жінку: підозрюваного затримано

За даними слідства, в листопаді 2020 року в Холодногірському районі 33-річний чоловік переслідував перехожу. Коли дівчина зупинилася, зловмисник став бити по голові та тілу, а потім згвалтував її. Після скоєного, погрожуючи пістолетом, чоловік відібрав у потерпілої мобільний телефон. Від отриманих травм дівчина знепритомніла, а злочинець втік.

Зґвалтування та серія нападів на дівчат у ліфтах у Харкові: Верховний суд відмовив ґвалтівнику

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтями 152 (“зґвалтування”), 122 (“умисні тілесні ушкодження середньої тяжкості”) та 187 (“розбій”) КК України. Ленінський районний суд Харкова визнав чоловіка винним і засудив його до дев’яти років в’язниці. Поки вирок не набув чинності, оскільки не закінчився термін апеляційного оскарження.

Нагадаємо, раніше в поліцію надійшла інформація про те, що в одній з багатоповерхівок по проспекту Тракторобудівників власник квартири зґвалтував 27-річну орендарку. Копи затримали порушника на ринку на вулиці Героїв Праці. 47-річний житель села Красний Кут у 1998 році вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі