Чиновник райадміністрації в Харкові вимагав хабарі від підприємців – СБУ

Силовики затримали на хабарі керівника сектора однієї з райадміністрацій Харківської міськради. За даними слідства, чиновник, до повноважень якого входить сприяння економічному розвитку на території району, вимагав з місцевих підприємців хабарі за “невтручання” в їх господарську діяльність. Про це сьогодні повідомили в пресцентрі Харківського облуправління СБУ.

У Харківській області зняли на камеру, як прикордоннику дають хабар

Чиновника затримали відразу після отримання 18 000 гривень від власника місцевого бізнесу. Цю суму чоловік змушений був заплатити, щоб продовжувати безперешкодно вести підприємницьку діяльність, оскільки закінчився термін дії дозволу.

Чиновнику оголосили підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (вимога та одержання службовою особою неправомірної вигоди).

Ексчиновницю міськради визнали невинною в отриманні хабаря

Нагадаємо, раніше в Харкові попався на хабарі співробітник одного з підрозділів ДСНС в Харківській області. За даними слідства, пожежний вимагав від підприємця 20 тисяч гривень за те, щоб “закрити очі” на порушення пожежної безпеки, виявлені в торгово-офісній будівлі на вулиці Університетській.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі