Чоловік прийшов віддати борг і зарізав кредитора – поліція

У Красноградському районі Харківської області правоохоронці розслідують вбивство місцевого жителя. Чоловік отримав удар в живіт. Його встигли доставити в районну лікарню, але врятувати не вдалося. Про це повідомили в пресслужбі “главку”.

У Харкові зловили підозрюваного у вбивстві 22-річної студентки

Вчора ввечері в поліцію звернулася 60-річна жінка. Вона розповіла, що її сусіда поранили ножем в живіт. Постраждалого доставили в лікарню, але там він помер.

Як з’ясували правоохоронці, до місцевого жителя прийшов в гості 45-річний знайомий. Він планував віддати господареві борг, але в підсумку між чоловіками спалахнула сварка. Фігурант вдарив жертву ножем і втік. З місця події вилучили речові докази, а незабаром був затриманий і сам втікач. Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею 115 КК України (“умисне вбивство”). У разі, якщо вина боржника буде доведена, йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Задушив і 40 разів ударив ножем: суд виніс вирок хлопцеві, який убив матір

Нагадаємо, раніше Чугуївський міський суд Харківської області засудив чоловіка, який побив битою свого знайомого. Під час судового розгляду потерпілий пояснив, що в цей день випадково відправив SMS з текстом “Щоб на 12:00 гроші були” не на той номер. Після цього він передзвонив і вибачився, однак пізно ввечері до нього прийшли двоє чоловіків, один з яких з питанням “Які гроші?” почав бити його битою. Суд визнав уродженця Чугуєва винним в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень і засудив до п’яти років позбавлення волі з трирічним випробувальним терміном.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі