Чоловік, який отруївся смаженими грибами, помер у лікарні

У Чугуївському районі Харківської області 55-річний чоловік помер після вживання грибів. Відчувши симптоми отруєння, місцевий мешканець намагався лікуватись самостійно. Про це розповіли у обласному лабораторному центрі.

Два випадки ботулізму у Харкові: батько перебуває у тяжкому стані

Чоловік відварив і посмажив дикорослі гриби, які помилково ідентифікував як зелені. Наступного дня він відчув нудоту, розлад шлунка та загальну слабкість. Житель Чугуївського району звернувся по медичну допомогу, але від госпіталізації відмовився.

Два дні він лікувався вдома і, лише коли його самопочуття серйозно погіршилося, ліг у стаціонар. Медики два тижні надавали йому допомогу, однак урятувати пацієнта так і не вдалося. Це вже другий летальний випадок, пов’язаний із отруєнням грибами, у жовтні цього року.

На Харківщині отруїлися шестеро вихованців дитячого садка

Нагадаємо, раніше харків’янка отруїлася під час подорожі до гір. НС сталася у селі Микуличі Івано-Франківської області, де відпочивали двоє туристів. Щоб доставити жінку до лікувального закладу, була потрібна допомога рятувальників. Близько трьох кілометрів її несли гірською місцевістю на ношах, а потім рятувальники проїхали ще сім кілометрів, щоб передати постраждалу медикам. Як з’ясувалося, жінка отруїлася грибами.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі