Добкін піде до суду через результати виборів у Харкові

Один з кандидатів на посаду Харківського міського голови, екснардеп Михайло Добкін заявив, що оскаржуватиме результати виборів у суді.

“Під покровом темряви, о 21:13, голова ТВК почала зачитувати некролог підсумками виборів мера Харкова. Вони, ці члени комісії, не спромоглися дати жодної оцінки хоча б однієї з сотень скарг, які надійшли до виборчих комісій з приводу фальсифікацій підсумків голосування. Їх не цікавить, що вся Україна дізналася про грубі фальсифікації під час голосування і, особливо, під час підрахунку голосів. У них там “все чітко”, як колись казав Геннадій Адольфович. З цим “одобрямс” я погоджуватися не маю наміру. Я йду до суду”, – написав Михайло Добкін у своєму Telegram-каналі. Екснардеп закликав усіх кандидатів на посаду міського голови, незалежно від політичних поглядів, не залишатися осторонь.

Стало відомо, хто переміг на виборах мера Харкова

Нагадаємо, провести перерахунок голосів на виборах у Харкові також вимагає громадянська мережа “Опора”. Її спостерігачі зафіксували фальсифікації протоколів на користь секретаря міськради Ігоря Терехова. Як розповів координатор мережі Микола Зінченко, 70 голосів дописали на користь Терехова на ділянці в Основ’янському районі та 397 – на дев’яти дільницях у Новобаварському районі. Активісти вже подали в поліцію заяви про фальсифікацію, і сьогодні направлять скаргу до тервиборчкому.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі