Харків’янин не платив аліменти та намагався пішки втекти до Польщі

41-річного чоловіка затримали біля села Верховина Бистра Ужгородського району. Про це 10 грудня повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Напередодні в горах прикордонники зупинили чоловіка, який йшов у напрямку Польщі по автомобільному навігатору. Правоохоронцям він розповів, що прибув до Львівської області з Харкова. У рідному місті нелегал заборгував аліменти, тому намагався не потрапляти на очі представникам закону та добирався до кордону різними видами транспорту, а потім багато кілометрів пройшов пішки.

Він планував влаштуватися на роботу і вже купив онлайн квиток на автобус з першого польського села, проте за кордон порушника не випустили. На нього склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 204-1 (“незаконний перетин або спроба незаконного перетину державного кордону України”) Кодексу України Про адміністративні правопорушення. Харків’янину загрожує від 3400 до 8500 гривень штрафу. Матеріали справи розгляне суд.

У Харківській області судитимуть чоловіка, підозрюваного у переправленні нелегалів

Раніше Newsroom повідомляв, що в Харківській області силовики викрили канал переправлення в Європу нелегальних мігрантів з Африки та Азії. За даними правоохоронців, троє чоловіків протягом 2018 року організували переправлення жителів Сомалі, Афганістану та В’єтнаму з території РФ в нашу країну. Надалі нелегалів планували вивезти до Євросоюзу.

 

Коментарі