ДТП з кортежем Ярославського: фігуранти справи намагалися знищити сліди з автомобіля — Нацполіція

На автомобілях кортежу харківського бізнесмена Олександра Ярославського намагалися знищити слідову інформацію. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Національної поліції України.

Депутат розповів, що знайшли на місці ДТП з кортежем Ярославського

“Під час слідчих дій вилучено всі об’єкти слідової інформації, що мають значення для встановлення істини в дорожньо-транспортній пригоді. Також експерти з’ясували, що до моменту вилучення зазначених автомобілів окремі їх елементи — передня частина, колеса та дно, були замиті. Це свідчить про спробу фігурантами кримінального провадження знищити слідову інформацію, яка може вказувати на причетність автомобілів до ДТП, а потім уникнути відповідальності за скоєння смертельної події”, — йдеться в повідомленні.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом

Нагадаємо, 9 лютого близько 23:00 в районі 534 кілометри автодороги Київ-Харків-Довжанський, рухаючись у бік Харкова, автомобіль збив пішохода. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Водій машини поїхав з місця ДТП. Вранці 10 лютого в поліцію Харківської області прийшов співробітник фірми, якою володіє Олександр Ярославський. Чоловік зізнався, що за кермом машини в момент ДТП перебував він. Пізніше з’ясувалося, що в момент аварії водій перебував в іншому місці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі