Депутат розповів, що знайшли на місці ДТП з кортежем Ярославського

Депутат Чугуївської міськради Дмитро Дробот, який зараз знаходиться на місці дорожньої події, виявив на узбіччі людські останки та уламки авто. Він викликав на місце поліцію.

Після смертельної ДТП правоохоронці обшукали готель та будинок Ярославського (Фото)

Як розповів кореспонденту Newsroom Дмитро Дробот, зокрема, на місці залишилися лежати логотип автомобіля Brabus та кістка черепа із залишками крові.

“Я викликав поліцію, співробітники приїхали охороняти місце ДТП. Зараз повинна приїхати слідчо-оперативна група з Харкова та зібрати всі докази”, — повідомив Дмитро Дробот.

За його словами, найближчі житлові будинки знаходяться в кілометрі від місця події.

Нагадаємо, сьогодні в поліції встановили особу загиблого в ДТП за участю кортежу Олександра Ярославського. Ним виявився 36-річний житель Чугуївського району, раніше судимий. За інформацією журналіста Юрія Бутусова, загиблий чоловік звільнився з колонії 31 грудня 2021 року.

Вчора міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звільнив начальника обласного управління Нацполіції Станіслава Перлина. Причиною назвав те, що поліцейські пред’явили підозру водієві мільйонера, хоча він під час аварії перебував в іншому місці.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі