У Ярославського розповіли, чому бізнесмен полетів до Лондона

У пресслужбі компанії DCH повідомили, чому бізнесмен Олександр Ярославський вилетів чартерним рейсом до столиці Великобританії після того, як розлетілася інформація про ДТП за участю його авто.

У компанії кажуть, що сьогодні у сина бізнесмена Володимира Ярославського повинен відбутися концерт. Квитки на захід для обох батьків – Олександра та Марини Ярославських – забронювали ще 18 січня.

Крім того, в британських школах, де навчаються діти мільйонера, починаються канікули, тому сім’я заздалегідь планувала відпустку. У суботу, 12 лютого, сімейство хотіло на тиждень відправитися на лижний відпочинок. У DCH кажуть, що готель бронювали ще в січні та готові надати документи.

Редакція Newsroom запросила підтверджуючі документи. Як тільки в компанії нададуть дані, ми їх опублікуємо.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом

Нагадаємо, ім’я Олександра Ярославського зараз фігурує в інформаційному полі у зв’язку з резонансною ДТП. У ніч на 10 лютого під Харковом збили 36-річного чоловіка. Водій поїхав. Вранці шофер з компанії DCH прийшов в поліцію та повідомив, що був за кермом авто, яке належить Ярославському, але не зупинився після зіткнення, вирішивши, що збив тварину. У МВС та офісі генпрокурора вважають, що чоловік дає неправдиві свідчення. В той самий час Олександр Ярославський у четвер полетів до Лондона до сім’ї.

Коментарі