ДТП з п’ятьма машинами: у поліції розповіли подробиці зіткнення

Правоохоронці встановлюють обставини аварії, що трапилася сьогодні о 10:53 на трасі Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка. В результаті зіткнення постраждали три людини, в тому числі шестирічна дитина. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління поліції.

Поліція розслідує ДТП, в якому постраждав 12-річний хлопчик

За даними правоохоронців, водій вантажівки TATA рухався в бік Балаклії. Він спробував об’їхати Daewoo Lanos, проте врізався у ВАЗ-2106. Від удару “шістку” відкинуло на зустрічну смугу. Lanos, своєю чергою, зіткнувся з Kia Sportage і Volkswagen Caddy (останній був припаркований на узбіччі).

Травми отримали троє людей, які їхали в автомобілі ВАЗ-28-річний водій і двоє пасажирів. Серед постраждалих — шестирічна дівчинка. Їх доставили в лікарню. Інформацію про подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

4.jpeg

Фото: ГУ НП в Харківській області

Нагадаємо, раніше біля села Кутузівка зіткнулися три автомобілі. За попередньою інформацією, водій Volkswagen Touareg, рухаючись у бік Харкова, під час обгону зіткнувся з легковиком ВАЗ. Виїхавши на зустрічну смугу, “німець” протаранив автомобіль Ford. В результаті зіткнення пасажир легковика Ford загинув на місці. 54-річний водій, двоє пасажирів цього транспортного засобу, а також водій Volkswagen Touareg отримали травми різного ступеня тяжкості.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі