Глобальний збій: абоненти “Київстару” не можуть дзвонити

3 лютого в Україні стався масштабний збій у роботі мобільного оператора “Київстар”. На збій у роботі поскаржилися жителі Харкова, Дніпра, Чернігова, Львова, Запоріжжя, Києва та інших міст країни.

З самого ранку користувачі не можуть дзвонити – система повідомляє, що на рахунку недостатньо грошей. Недоступні також функції перевірки рахунку за номерами *110# та *111#. Крім того, клієнти не можуть зв’язатися зі службою підтримки, оскільки робот каже, що номер 466 не існує зовсім.

Абоненти з усіх регіонів країни залишають коментарі під постами на офіційній сторінці оператора з питаннями про зв’язок. Там повідомили, що знають про проблему та передали інформацію технічним фахівцям. Однак, що стало причиною масового збою та коли відновиться зв’язок, в компанії поки не говорять.

Раніше у харків’янина виник конфлікт з монтажниками “Київстару”. Останні під час монтажу комунікацій замість сходів та будівельних лісів вирішили використовувати балкон колишнього бійця АТО. У відповідь на усне зауваження ветеран отримав легкі тілесні ушкодження, після чого залив монтажників з перцевого балончика. Пізніше в компанії вибачилися перед бійцем.

Коментарі