Голова Харківської облради Артур Товмасян прокоментував корупційний скандал

У будинку та робочому кабінеті чиновника пройшли обшуки. Про це Артур Товмасян розповів у відеозверненні, опублікованому на особистій сторінці в мережі Facebook.

“Хочу проінформувати, що Харківська обласна рада працює в штатному режимі. Я на робочому місці. Всі повідомлення в ЗМІ та різних телеграм-каналах, які продовжують поширюватися щодо мого затримання – не відповідають дійсності”, – йдеться в повідомленні чиновника.

Суд залишив голову Харківської облради Товмасян без заступників

Артур Товмасян також розповів, що в його будинку і будівлі обласної ради пройшли обшуки, ніяких перешкод детективам ніхто не чинив.

“Зараз проводяться слідчі дії в рамках чинного законодавства. Харківської обласної ради взаємодіє з органами НАБУ і САП, надає всю необхідну інформацію в рамках досудового розслідування. Підкреслюю, що виступаю за справедливі рішення. Якщо затримані винні, то вони повинні понести відповідне покарання “, – підсумував Артур Товмасян.

 

 

 

Голову Харківської ОДА звинуватили в тиску та погрозах депутатам з “Слуги народу”

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали заступника голови облради Андрія Малюка. Чиновника підозрюють в отриманні хабаря. Про це повідомили в пресслужбі НАБУ. За даними правоохоронців, один із заступників голови обласної ради вимагав 1,05 мільйона гривень від директора комунального підприємства. Натомість чиновник обіцяв голові КП зберегти свою посаду. Роль посередника виконував адвокат. Затримали обох фігурантів під час отримання останнього траншу в розмірі 350 тисяч гривень. Зараз силовики перевіряють інших посадових осіб на причетність до злочину.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі