Голова Харківської облради прокоментувала паспорт РФ у свого заступника

Тетяна Єгорова-Луценко підготувала звернення до Служби безпеки України. Вона проситиме силовиків перевірити інформацію про російський паспорт у свого заступника Богдана Мальованого. Про це голова облради розповіла журналісту Newsroom.

Корупція в Харківській облраді: заступник голови пішов у декретну відпустку

Нагадаємо, питання призначення заступників знаходиться саме в компетенції голови обласної ради. У листопаді 2021 року Тетяна Єгорова-Луценко попросила депутатів підтримати кандидатуру 29-річного представника ОПЗЖ. Тоді за нього проголосувала 71 людина, 19 народних обранців були проти.

За словами голови облради, Богдан Мальований зумів пройти спецперевірку. На той момент інформації про російський паспорт не було.

“Я підготувала звернення до СБУ і направлю його сьогодні або завтра вранці. Як доктор юридичних наук, я хотіла б оперувати підтвердженими фактами. І тоді рішення буде прийнято миттєво”, — розповіла Тетяна Єгорова-Луценко.

Міністр МВС пообіцяв не допустити захоплення Харківської адміністрації (Відео)

Богдан Мальований є уродженцем Донецької області. Він працював в ЗАТ “Artwinery” (компанія, яка виробляє” Артемівське шампанське”), а потім в “Укрдержбудекспертизі”. У листопаді 2020 року чоловік був обраний до облради від “Опозиційної платформи — За життя”.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі