Харків перейшов в “зелену” зону карантину: в МОЗ оновили карту

В регіоні знизилася кількість хворих і рівень госпіталізації, а кількість вакцинованих зростає.

Про це 9 червня стало відомо зі зведення Міністерства охорони здоров’я України.

Торгували підробленої вакциною Pfizer: СБУ викрила шахраїв

З повідомленні МОЗ сказано, що “зелений” рівень епіднебезпеки встановлюється одночасно на всій території України, якщо захворюваність на грип та ГРВІ на території не менше 13 регіонів України менше ніж 50% епідемічного порогу; коефіцієнт виявлення випадків інфікування Covid-19 – менше ніж 5%.

snimok_ekrana_ot_2021-06-09_12-02-15.png

Водночас остаточне рішення про зонування повинні прийняти члени державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У МОЗ нагадали, які обмеження діють в “зеленій” зоні. Попри ослаблення, в силі залишається обов’язковий масочний режим в суспільних місцях, також заборонено проводити заходи, якщо кількість учасників перевищує 50 осіб.

У МОЗ розповіли, як українцям отримати Міжнародне свідоцтво про вакцинацію

Нагадаємо, раніше в уряді внесли зміни до постанови про введення карантину, якими послабили прийняті раніше правила для закладів культури та туризму. Зміни торкнуться також правил в’їзду в країну.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі