У Харкові раніше судимий росіянин вдарив ножем чоловіка: суд виніс вирок

Про це сьогодні стало відомо з матеріалів справи, опублікованих в Єдиному держреєстрі судових рішень.

За даними слідства, інцидент стався 14 червня 2020 року. Між раніше судимим за крадіжку уродженцем Мурманська та харків’янином на вулиці Тобольській стався конфлікт. Під час бійки фігурант дістав з кишені ніж та вдарив ним свого опонента в область плеча.

У Харкові грабіжники привезли жертву на капоті авто та вдарили ножем (Відео)

За результатами судово-медичної експертизи, потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження у вигляді різаної рани. У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 125 (“умисні легкі тілесні ушкодження”). Під час суду росіянин визнав свою провину. На початку лютого цього року Дзержинський районний суд Харкова засудив його до 240 годин громадських робіт.

Представилися кур’єрами та увірвалися у квартиру: двох харків’ян підозрюють у розбійному нападі

Нагадаємо, раніше в Харкові засудили липового комунальника, який грабував жінок. У 2019 році раніше судимий житель Києва, представився співробітником ЖЕКу та пробрався в одну з квартир у Харкові. Після цього зловмисник зв’язав господиню, замкнув її у ванній кімнаті, а з собою забрав цінності та кредитну картку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі