Харків’яни готові захищати свій дім у разі агресії — Терехов

Мер Харкова заявив, що жителі міста готові захищати свій дім. Однак при цьому градоначальник не вірить в напад російських військ. Про це Ігор Терехов розповів в інтерв’ю виданню “The Washington Post”.

Зеленський заявив, що Харків “ніколи не буде окупований”

“Ми стіною станемо всі разом — і харків’яни, і всі українці — на захист міста Харкова. Але я не думаю, що росіяни будуть нападати. Сьогодні всі докладають зусиль, щоб не допустити жодної агресії — і Президент України, і офіс Президента, і наші дипломати, і міжнародні партнери”, — заявив мер міста.

За словами градоначальника, харків’яни не хочуть війни. Але якщо напад все ж відбудеться, то жителі міста встануть на його захист.

За заперечення російської агресії штрафуватимуть на 51 тисячу гривень

Нагадаємо, раніше Державний департамент США дозволив своїм дипломатам “добровільний від’їзд” з України через небезпечну обстановку в країні. Сім’ї дипломатів наказано евакуювати. Громадянам США, які перебувають в Україні, рекомендується розглянути можливість покинути нашу країну. Аналогічне рішення прийняла Великобританія. Як повідомляє телеканал BBC, близько половини співробітників британського посольства в Києві поїдуть через загрозу вторгнення Росії в Україну.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі