Харківська хокейна команда зіграє матч у військовій формі в честь Дня захисників і захисниць України

Спортсмени планують зібрати грошові пожертвування і передати їх у військовий госпіталь. Відповідну заяву опублікували на офіційній сторінці харківської хокейної команди “Рула Одд” в Instagram.

Харківський армрестлери на візку планує перемогти на чемпіонаті Арнольда Шварценеггера

“Друзі! Завтра Берсерки грають у таких джерсі! Після чого, джерсі з автографами гравців, будуть виставлені на аукціон! Всі гроші підуть на рахунки Військово-медичного клінічного центру Північного Регіону (військовий госпіталь)”, – йдеться в повідомленні.

photo_2021-10-14_13-59-17_2.jpg

Матч “Рула Одд” проти “Краматорська” відбудеться 14 жовтня на льодовій арені “Айсхолл”. Початок о 20:30.

Володимир Зеленський нагородив орденом княгині Ольги нардепа з Харкова

Нагадаємо, раніше п’ятикратний чемпіон Паралімпіади Максим Кріпак, якому Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України, розповів журналісту Newsroom про свої результати, прагнення і повсякденне життя. Харків’янин став найтитулованішим спортсменом Паралімпіади в Токіо. На рахунку українця сім нагород, в тому числі п’ять золотих медалей, а також нові світові рекорди.

 

 

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі