Харківська область — на третьому місці за кількістю вакцинацій від COVID-19

За минулу добу в нашому регіоні перше щеплення від коронавірусу отримали 312 осіб.

Про це свідчать дані моніторингової системи “Вакцинація від COVID-19”. За інформацією медиків, за минулу добу в Харківській області від коронавірусу вакцинували всього 894 людини, з них 312 – отримали першу дозу ліків. Всього в нашому регіоні щеплення від COVID-19 зробили 52924 жителям – це третій показник по країні.

У МОЗ розповіли, як харків’янам записатися на вакцинацію від COVID-19

Лідерами по введенню кампанії по вакцинації є Дніпропетровська область – там вакцинували 60716 людей і Київська – 86709. У столиці України вакцинували 114387 осіб. На останньому місці – Луганська область – там встигли прищепити 23803 жителів.

Харків’янин зажадав закупити російську вакцину та звільнити міністра – суд

Нагадаємо, на початку квітня в пологовому будинку №2 від ускладнень, пов’язаних з коронавірусом, померли дві породіллі. Жінки народили здорових малюків, але у них діагностували легеневу недостатність, яка привела до трагедії. За фактом смерті жінок у медустанові провели перевірку, яка не знайшла порушень у діях лікарів. Про це повідомила віцемер Харкова Світлана Горбунова-Рубан.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі