Харківська поліція знайшла підлітка, який три дні ночував у друзів та на теплотрасі

У Харкові правоохоронці розшукали 15-річного хлопця, який не з’являвся вдома через проблеми в сім’ї. Підлітка помітили на вулиці в селищі Докучаєвському. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Під Харковом розшукали 16-річну дівчину, яка пішла з дому

Вчора о 15:00 до правоохоронців звернулися батьки дев’ятикласника. Вони розповіли, що син 11 лютого покинув інтернат, але додому так і не прийшов. Телефон хлопця був вимкнений.

Через кілька годин поліцейські розшукали втікача. Він розповів, що протягом трьох днів ночував у друзів та на трубах теплотраси. Підліток не хотів повертатися додому через сімейні проблеми. Однак, правоохоронці повернули його до близьких та склали на батьків адмінпротокол за статтею 184 (“невиконання обов’язків по вихованню дитини”) КУпАП.

Їхав на електричці до дідуся та загубився: харківські поліцейські розшукали дитину

Нагадаємо, раніше в Харкові поліцейські розшукали трирічну дівчинку. Про зникнення дитини повідомила бабуся дівчинки. Жінка розповіла, що її дочка та трирічна внучка пішли на прогулянку. Через кілька годин дочка повернулася додому одна, сказавши, що дитину залишила на вулиці з малознайомим чоловіком.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі