Харківські митники вилучили у жінки валюту на 370 тисяч гривень

Громадянка України намагалася вивезти в РФ гроші. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської митниці. У пункті пропуску “Гоптівка” правоохоронці зупинили автомобіль, який прямував до Росії по “зеленому коридору”. Під час огляду у пасажирки виявили незадекларовану валюту в сумі $25,6 тисячі.

За інформацією співробітників Харківської митниці, переміщення через кордон України іноземної валюти в кількості, що перевищує еквівалент в €10 тисяч заборонено, обмежено або відбувається з дозволу органів виконавчої влади.

Під Харковом силовики вилучили велику партію наркотиків

Громадянка порушила встановлений Митним кодексом України порядок проходження спрощеного контролю, передбачений статтею 471 МКУ. Відносно жінки правоохоронці склали протокол, частину коштів вилучили, а $11 880 повернули.

Під Харковом митники вилучили кілька тонн цукерок з РФ

Нагадаємо, раніше в харківському аеропорту вилучили партію одягу елітних брендів. У багажі пасажирів, які прибули на рейсі “Стамбул – Харків”, виявили сукні Tommy Hilfiger, світшоти Calvin Klein, штани HUGO BOSS і інші речі. За словами жінок, вартість першої партії брендового одягу становить 859, а другий – 943 євро. Згідно з чинним законодавством, одна людина може ввезти товар на суму не більше 1000 євро. Однак митники провели експертизу та дійшли висновку, що іноземки занизили ціну речей. Їх загальна вартість склала понад 2300 євро.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі