Харківські спортсмени завоювали дві золоті нагороди на чемпіонаті України з тайського боксу

Збірна нашої області в командному заліку на змаганнях посіла третє місце. Про це сьогодні повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

У змаганнях, які проходили у Вінниці, взяли участь 85 спортсменів з 16 областей країни. Чемпіоном України у вазі до 81 кілограма став Василь Сорокін. У фіналі харківський спортсмен здобув перемогу над Артуром Струченковим з Одеси. Серед жінок у вазі до 51 кілограма золоту медаль отримала Русана Дженай.

Харків’янин став чемпіоном Європи зі спортивної гімнастики

Срібні нагороди дісталися Поліні Громницькій (вага до 48 кілограмів) і Єгору Скурихіну (вагова категорія до 75 кілограмів). Бронзову медаль чемпіонату у вазі до 63,5 кілограмів завоював Олексій Андрущенко.

Харківські важкоатлети встановили рекорди на Кубку України

У загальнокомандному заліку збірна Харківської області посіла третє місце. Друге було за киянами, а перемогу здобула збірна Одеської області.

Нагадаємо, раніше вісім харківських спортсменів перепливли Босфор. 2400 плавців з усього світу подолали дистанцію в 6,5 кілометра. Вісім харківських спортсменів, які взяли участь у водних перегонах, присвятили її Дню Харкова.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі