Харківський “Металіст 1925” зазнав п’ятої поразки поспіль

Харківський “Металіст 1925” поступився у гостьовому поєдинку Львівському “Руху”. Клуб вже місяць не набирає очок у Прем’єр-лізі, а також встиг вилетіти з Кубка України. Безвиграшна серія становить п’ять матчів.

Еліна Світоліна покинула ТОП-10 одиночного рейтингу WTA

У першому таймі господарі частіше атакували, але “жовто-синіх” рятували воротар Денис Сидоренко і неточність суперників. У харків’ян міг забивати Дмитро Кравченко, але не влучив у площину ворота. У підсумку вже в компенсований час” Рух “зумів відкрити рахунок – точним ударом відзначився Андрій Борячук (орендований львівським клубом у”Шахтаря”).

У другій половині гри команди обмінялися небезпечними моментами – наприклад, лише штанга врятувала “Металіст 1925” після удару Борячука по порожніх воротах. У гостей не використав свій шанс Артем Габелок. Але на 70-й хвилині львів’янам вдалося закріпити перевагу – Юрій Климчук обіграв двох захисників харківської команди та відправив м’яч у сітку. До кінця матчу рахунок не змінився.

Харківський “Металіст 1925” підписав гравця, який 11 років виступав у РФ

Раніше “Металіст 1925″ зазнав три поспіль поразки в Прем’єр-лізі: від луганської” Зорі “(1:6), ПФК Олександрії (0:2) та рівненського “Вереса” (0:2). Команда також встигла вилетіти з Кубка України. Однак попередня вдала серія дозволяє клубу все ще знаходиться на дев’ятій сходинці турнірної таблиці. Зараз на рахунку харків’ян шість перемог, одна нічия та дев’ять поразок.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі