Харків’ян просять допомогти з вибором імені для новонародженого лошати

У харківському екопарку з’явилося на світ лоша американської мініатюрної кобили. Зараз малюкові, який пішов мастю в маму, вибирають ім’я. Про це повідомили на сторінці Фельдман Екопарк в Facebook.

У Фельдман Екопарк випустили в природу рекордну кількість птахів

“Ім’я новонародженому поки не вибрали. Адже за традицією воно повинно містити частини імен батьків: Літл Стар і Блю Бель. Тому ми просимо вашої допомоги в цій нелегкій справі – як же назвати лоша, щоб не порушити традицію”, – запитали у харків’ян співробітники екопарка.

Залишити варіант можна в коментарях під публікацією. А поки безіменне лоша проводить більшу частину часу зі своїм старшим товаришем Леголасом, який народився на кілька тижнів раніше.

У Харкові висадили 400-літній оливкове дерево родом з Італії

Нагадаємо, раніше зоозахисники передали в харківський екопарк єнота та єнотоподібного собаку. Тварин, від яких позбулися господарі, вже оглянули ветеринари. З першим вихованцем все в порядку та після карантину його поселять до родичів. А ось у єнотоподібного собаки давні травми лап, через що він насилу пересувається. Раніше обидві тварини жили у людей в якості домашніх вихованців. Однак з часом господарі зрозуміли свою помилку та позбулися звірків.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі