Харків’ян запрошують на показові годування тигра та черепах

У Харківському зоопарку кожні вихідні планують проводити показові годівлі тварин. Такі заходи дозволять гостям більше дізнатися про вихованців. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

У Харківському зоопарку привітали з 24-річчям слона

Поки кіпери будуть годувати тварин, екскурсовод розповість всім бажаючим про звички та переваги звірів.

“Виходить незвичайна лекція, яка обов’язково запам’ятається, адже показові годування – це дуже видовищно та цікаво. Переконайтеся самі”, — заявили в зоопарку.

Заходи розпочнуться вже з цих вихідних. У суботу харків’яни та гості міста зможуть побачити, як годують тигра, а в неділю – червоновухих черепах.

Харків’яни можуть придумати ім’я верблюжатку, який народився в зоопарку

Нагадаємо, раніше в Харкові продовжили акцію вільного доступу в міський звіринець. Для відвідування необхідно мати документи про вакцинацію або перенесений коронавірус. Діти до 18 років відвідують зоопарк у звичайному режимі. А дорослим необхідно мати сертифікат про вакцинацію (жовтий, зелений або міжнародного зразка) або ж негативні результати тестування на COVID-19. Також підійде довідка про перенесену хворобу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі