Харків’янин став переможцем відомого кулінарного телешоу

Богдан Шинкарьов став найкращим у 11-му сезоні “Майстер Шефа”. У фіналі телешоу харків’янин виявився сильнішим за Світлану Ткаченко та Владислава Якимця. Призом переможцю стануть 300 тисяч гривень і поїздка для навчання в Паризьку школу кулінарії та готельного бізнесу Le Cordon Bleu.

Харків’янка виграла конкурс “Міс Україна-2019”

Згідно з правилами проєктц в суперфіналі учасники повинні приготувати за 2,5 години закуску, основне блюдо і десерт. Харків’янин зробив пате зі скумбрії у формі каменів, чіпси з тапіоки, тріску з броколі та двома соусами й мус у формі медузи.

Богдану Шинкарьову 29 років і його основним способом заробітку на життя є покер. Наш земляк був визнаний в США професійним гравцем, після чого став навчати азартної грі всіх бажаючих. Він щасливий у шлюбі та стверджує, що саме дружина Ірина стала для нього музою в кулінарії. Свою участь у телепроєкті “Майстер Шеф” чоловік назвав “найскладнішим трьома місяцями в житті”.

270052941_1176562416415680_4962401603305538205_n.jpg

Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Президент України Володимир Зеленський нагородив Марину Литовченко, золоту призерку Паралімпіади-2020 в Токіо, орденом Княгині Ольги II ступеня. Випускниця, а нині співробітник Харківського національного університету ім. Каразіна Марина Литовченко взяла золото в настільному тенісі. Президент зустрівся з призерами Паралімпійських ігор та відзначив їх державними нагородами. Всього українці завоювали 98 медалей і посіли шосте місце в загальнокомандному заліку.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі