Харків’янин в стані наркотичного сп’яніння вдарив знайомого ножем у живіт: суд виніс вирок

Відповідні матеріали справи опублікували 21 вересня в Єдиному реєстрі судових рішень.

За даними слідства, інцидент стався в середині червня в одному з житлових дворів Харкова. Фігурант у стані наркотичного сп’яніння підійшов до свого знайомого. Між чоловіками виникла сварка, яка переросла в конфлікт. Під час бійки зловмисник вихопив з кишені розкладний ніж, вдарив ним свого опонента в живіт і втік з місця події.

Студент харківського ЗВО помер після випадкового пострілу в голову

Потерпілого з травмою кишечника медики швидкої допомоги доставили в лікарню. Через кілька днів правоохоронці затримали нападника. Рішенням Жовтневого районного суду Харкова чоловіка визнали винним за статтею 121 (“умисне тяжке тілесне ушкодження”) КК України. Фігуранта засудили до п’яти років позбавлення волі з випробувальним терміном у три роки.

На Салтівці двоє громадян Марокко влаштували різанину

Нагадаємо, раніше невідомий напав на завідувача кафедрою Харківського національного університету мистецтв Леоніда Садовського. Надзвичайна подія сталася в Московському районі міста днем, коли чоловік повертався додому через пустир. Після кількох ударів тупим предметом по голові, він втратив свідомість. Коли прийшов до тями, дістався додому і розповів про те, що трапилося дружині, яка викликала “швидку”. 71-річного режисера госпіталізували, проте через декілька днів він помер в лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі