Харків’янин викрав чужу ГАЗель через борги

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області.

У поліцію звернулася жінка, яка заявила, що залишила вантажний автомобіль ГАЗ робітникові, щоб той відремонтував транспорт. На ранок машина зникла, а чоловік перестав відповідати на телефонні дзвінки.

Правоохоронці відшукали авто на території Новобаварського району та повернули законній власниці. Чоловік же пояснив, що жінка не розрахувалася з ним за раніше виконану роботу, тому він вирішив піти на злочин. Крім того, з’ясувалося, що в той момент він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 289 (“незаконне заволодіння транспортним засобом”) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

28-річного жителя Харківської області підозрюють у викраденні машини

Нагадаємо, раніше керівника одного зі структурних підрозділів “Харківводоканалу” запідозрили у викраденні машини в іншого комунальника. За даними слідства 12 грудня посадові особи двох КП влаштували застілля разом зі своїми підлеглими. В ході святкування між комунальниками стався конфлікт, який переріс у бійку. Начальник одного із структурних підрозділів “Харківводоканалу” разом зі своїм приятелем побив високопоставленого співробітника “Жилкомсервісу”, а потім забрав ключі від його машини і поїхав за місто.

Коментарі