Харків’янин задушив сина та сховав тіло

Правоохоронці затримали 50-річного чоловіка за підозрою в умисному вбивстві. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що на території приватного будинку по вулиці Мінеральній виявили тіло 27-річного чоловіка. Правоохоронці виїхали на місце і з’ясували, що напередодні чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, посварився з сином. З’ясовуючи стосунки, він задушив сина, а тіло сховав у дворі, прикривши листом металу. Протверезівши, наступного дня харків’янин зізнався рідним у скоєному.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (“умисне вбивство”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років ув’язнення.

У ХНУ імені Каразіна вбили чоловіка

Нагадаємо, раніше в новинах Харкова поліцейські затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві відвідувача кафе. За інформацією силовиків, інцидент стався в Основ’янському районі міста. В одному із закладів стався конфлікт між чоловіками. В результаті двоє товаришів жорстоко побили 39-річного громадянина, який після від отриманих травм помер у лікарні.

Коментарі