Харків’янин застрелив знайомого через гроші – прокуратура

Прокуратура передала до суду справу про умисне вбивство. Про це 31 травня повідомили в пресслужбі прокуратури в Харківській області.

Студент убив викладача: стали відомі подробиці поножів’я у Харкові

Під час слідства з’ясувалося, що 34-річний чоловік прийшов у гараж до знайомого, який скуповував металобрухт, і вистрілив прямо в обличчя. Після цього зловмисник забрав гроші та зник, а жертва від отриманих поранень померла на місці.

Пізніше чоловіка затримали. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за двома статтями кримінального кодексу: ч. 4 ст. 187 (“розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах”), ст. 115 (“умисне вбивство”). Чоловікові загрожує від восьми років позбавлення волі до довічного ув’язнення.

ТОП-7 резонансних злочинів: у Харкові роками шукають кілерів і маніяка

Раніше в Харківській області солдат застрелив товариша по службі через “спір на життя”. З’ясувалося, що перед тим, що трапилося 28-річний уродженець Вінницької області випив і посперечався зі старшим сержантом про те, хто з них швидше демобілізується. “Ставкою” запропонував вважати людське життя. Він заявив командиру, що якщо той залишить лави ЗСУ раніше – то може застрелити його, проте в іншому випадку солдат пообіцяв убити не тільки чоловіка, але і його дітей.

Коментарі