Харків’янка нестиме прапор України на зимовій Олімпіаді

Олімпійська збірна України визначилася, хто зі спортсменів нестиме національний прапор на відкритті Зимових Олімпійських ігор-2022. За новими правилами, зі стягом повинні йти чоловік і жінка. Про це повідомили на сторінці НОК.

Харківську спортсменку нагородили орденом Княгині Ольги

Нашу команду та країну представлятимуть олімпійський чемпіон з фрістайлу Олександр Абраменко і срібна призерка юнацької Олімпіади, фігуристка Олександра Назарова.

“Ще на зимових Іграх в Пхенчхані – 2018 я дуже прагнула стати флагоносцем, але розуміла, що для мене це дебютне змагання такого рівня. І тому зараз я дуже щаслива розділити такий урочистий момент зі своїм колегою по команді та всією Україною”, – розповіла спортсменка.

Від “Оскара” до олімпійського золота: ТОП-7 жінок, які прославили Харків

Харків’янка Олександра Назарова є шестиразовою чемпіонкою країни з фігурного катання. Вона також вигравала зимову Універсіаду в Алмати та ставала бронзовою призеркою юніорського чемпіонату світу. Дівчина виступає в парі з фігуристом Максимом Нікітіним.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі