Харків’янка увійшла в Топ-8 важкоатлетів світу та виступить на Олімпіаді

Харків’янка Каміла Конотоп увійшла в список спортсменів, які отримали “автоматичне” право участі в Олімпійських іграх. Змагання повинні пройти з 23 липня по 8 серпня в Токіо. Про це повідомили в пресслужбі ХОДА.

Харківська важкоатлетка встановила три рекорди України серед юніорів

Правила передбачають, що вісім кращих важкоатлетів світу отримують право участі в Олімпіаді без відбору. Для того, щоб скласти рейтинг, аналізують їх виступи за два останні роки. Харків’янка Каміла Конотоп посіла сьоме місце і увійшла в список “топів”. Тепер вона разом з Іриною Дехою представлятиме Україну в Токіо.

Нагадаємо, Ірина Деха раніше стала чемпіонкою Європи. Змагання проходили в столиці РФ з 3 квітня. Не залишилася без золотої медалі й Каміла Конотоп. Що ж стосується Ірини Дехі, то вона виграла змагання з двоборства, які включають в себе “ривок” і “поштовх штанги”. Дівчина стала найкращою в кожній з дисциплін. Таким чином, в офіційному заліку вона стала володарем однієї вищої нагороди, а в “малому” заліку – відразу трьох медалей.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі