Харків’янка завоювала право виступати на літніх Олімпійських іграх у Токіо

Марина Кіліпко встановила національний рекорд зі стрибків з жердиною.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови Харківської ОДА Роман Семенуха. Марина Кіліпко на чемпіонаті України з легкої атлетики в Луцьку встановила національний рекорд. Дівчина завоювала золоту медаль зі стрибків з жердиною, подолавши висоту в 4,7 метра.

Харків’янку визнали кращою футболісткою України у 2020 році

За результатами змагань харків’янка отримала право виступати на літніх Олімпійських іграх в Токіо, які будуть проходити з 23 липня по 8 серпня. Попередній національний рекорд також був встановлений Мариною Кіліпко. На змаганнях в Італії у 2016 році дівчина подолала висоту в 4,6 метра.

Харків’янин став чемпіоном Європи зі спортивної гімнастики

Нагадаємо, раніше на Кубку України з важкої атлетики кращий результат показали спортсменки з Харкова. Переможницями стали Каміла Конотоп. У ваговій категорії до 55 кілограмів дівчина змогла підняти в сумі снаряд вагою 199 кілограмів. Марія Гангур у вазі до 59 кілограмів у сумі подолала позначку у 210 кілограмів. Також вона встановила три рекорди України серед жінок до 23 років. Ірина Деха в категорії до 81 кілограма в сумі двоєборства змогла взяти вагу у 240 кілограмів. Вона також встановила три рекорди України серед жінок у своїй категорії.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі