Харків’янка звинувачує цивільного чоловіка в жорстокому побитті та викраденні сина (Відео)

Останній раз Катерина бачила дитину чотири місяці тому. Про це повідомляють “Вікна”.

Жінка розповідає: в цивільному шлюбі з Романом прожила 10 років, пішла від нього після жорстокого побиття: тоді у постраждалої діагностували черепно-мозкову травму з переломом носа. За словами Катерини, співмешканець запідозрив її в зраді – та вирішив “провчити”.

Колишня дружина звинуватила директора харківського КП у викраденні дочки

“Шия була розміром з обличчя. Бив руками по обличчю, стрибав у мене на голові, душив, ліва частина обличчя у мене досі не рухається”, – згадує жінка.

Лише на третій день Катерина змогла втекти. Харків’янка добу провела в лікарні, а коли повернулася додому – не знайшла там ні чоловіка, ні шестирічного сина. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 125 КК України (“легкі тілесні ушкодження”), проте підозрюваних у справі немає. Як пояснили в прокуратурі, місцезнаходження Романа невідомо, а подати його в розшук неможливо – інкримінована йому стаття не є тяжкою. Сам чоловік з журналістами погодився поспілкуватися лише телефоном.

У Харкові відома блогерка інсценувала власне викрадення заради 5 Bitcoin

“Вона зникла, потім повернулася з побоями. А мені надійшла пропозиція працевлаштування, дуже вигідна. І я переїхав, – каже чоловік. – Ми живемо і намагаємося забути про її існування, тому що це був кошмар. Вона зникала і на два місяці, бувало”.

Хто з батьків каже правду – належить з’ясувати силовикам.

Нагадаємо, раніше в Харківській області правоохоронці розшукали дворічну дитину, якого співмешканець забрав у матері. Спочатку малюка доставили в лікарню, а потім передали матері. Напередодні поліцейські отримали інформацію, що розшукувані знаходяться в Краснограді. Коли правоохоронці зайшли в будинок, чоловік вистрибнув з вікна та втік.

 

 

Коментарі