Харьковская больница покупает патологоанатомические мешки за “аномальною” ціною — ХАЦ

КП “Харківська міська клінічна багатопрофільна лікарня №17” оголосила тендер на 445 тисяч гривень. За ці гроші медустанова планує закупити 200 патологоанатомічних мішків. Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі з посиланням на Prozorro.

За інформацією антикорупційників, адміністрація лікарні має намір закупити 100 патологоанатомічних мішків розміром 210 × 80 сантиметрів, щільністю 200 мікрон, вантажопідйомністю 100 кілограмів і стільки ж мішків розміром 220 × 90 сантиметрів, щільністю 250 мікрон, вантажопідйомністю 130 кілограмів.

У Харкові адвокат віцемера купила 326 квадратних метрів у пам’ятці архітектури

Середня вартість одиниці товару складе 2225 гривень. На думку активістів, це “аномальна” ціна для патологоанатомічних мішків. Так, Харківська обласна клінічна інфекційна лікарня в серпні-вересні закупила аналогічні мішки по ціні 110 гривень за штуку. А та ж Харківська міська клінічна багатопрофільна лікарня №17 в цьому році кілька разів купувала патологоанатомічні мішки по 110-130 гривень за одиницю.

 

Департамент мерії в Харкові переплачує за ремонт даху в будинку – ХАЦ

Нагадаємо, раніше КП “Центральний парк культури і відпочинку імені Горького” також оголосило тендер на поставку новорічних декорацій. В оголошенні про проведення торгів, опублікованому на порталі державних закупівель Prozorro, сказано, що на конструкції, що світяться, планують витратити 4 мільйона 570 тисяч гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі