Кандидати в мери Харкова зможуть висуватися до 30 вересня – ЦВК

Центральна виборча комісія затвердила календарний план підготовки до виборів у Харкові. Були озвучені дати основних заходів, в тому числі терміни висування кандидатів і їх можливої ​​відмови. Про це повідомили у громадянській мережі “Опора“.

У Харкові вибрали єдиного кандидата в мери від демократичних сил

Виборчий процес розпочнеться вже через десять днів – 11 вересня. До цього дня органи місцевого самоврядування повинні визначити місця для голосування та агітації. Харків’яни можуть змінити свою виборчу адресу до 16 вересня. Для цього потрібно буде звернутися в Державний реєстр виборців або скористатися електронним сервісом.

Кандидати в мери Харкова можуть висуватися з 21 до 30 вересня. Після цього протягом п’яти днів територіальна виборча комісія повинна їх зареєструвати або відмовити в реєстрації. Зняти свою кандидатуру можна буде до 11 жовтня. Самі вибори будуть проходити з 08:00 до 20:00 31 жовтня.

Соціологи розповіли, кого харків’яни не хочуть бачити мером (Опитування)

 

Нагадаємо, про своє висунення вже заявили колишній градоначальник Михайло Добкін, одіозний депутат міськради від ОТЗЖ Анатолій Родзинський, лідер місцевого відділення Нацкорпусу Костянтин Немічев. У виборах також візьме участь чинний в.о. мера й секретар міськради Ігор Терехов. Крім того, після недавнього скандалу на переговорах про єдиного кандидата від демократичних сил, ймовірно свого кандидата висуне і “Європейська солідарність”. У кулуарах таким називають бізнесмена й депутата облради Олександра Скорика.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі