“Копався в землі посеред вулиці”: у Харкові копи знайшли у чоловіка майже 50 “закладок” (Фото)

Інцидент стався в Шевченківському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, 16 лютого на спецлінію зателефонував харків’янин і повідомив про молоду людину, яка “щось закопувала в землю на вулиці Ахсарова”.

“Зілля” під чохлом куліси: в автомобілі чоловіка знайшли наркотики

Прибувши на виклик, копи виявили чоловіка, якого описав заявник, і звернулися до нього для перевірки. Під час спілкування громадянин помітно нервував. Через деякий час він повідомив, що має при собі 45 ЗІП-пакетів з наркотичною речовиною, які він планував поширювати за допомогою “закладок”.

Для проведення слідчих дій на місце події викликали оперативну групу. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини інциденту.

У харків’янина вилучили п’ять кілограмів канабісу

Нагадаємо, раніше в Харкові на одному з промислових підприємств поліцейські в доменних печах спалили близько тонни наркотичних речовин. За інформацією “главку”, вилучені з незаконного обігу нарковмісні рослини, психотропні речовини, прекурсори, понад 100 літрів опію і понад 300 кілограмів канабісу, а також обладнання для їх виготовлення.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі