Майданчики біля харківського театру опери та балету віддадуть під кафе

Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі з посиланням на портал ProZorro.Продажі.

Харківська обласна рада оголосила аукціон на передачу в оренду двох майданчиків біля ХНАТОБ імені Н.В. Лисенко. Розіграти під час конкурсу планують два майданчики. Перша – розташована навпроти центрального входу в театр, площею 155 квадратних метрів. Друга – з боку вулиці Римарської, площею 163 квадратних метрів. Обидві площадки, які складаються на балансі обласного комунального підприємства “Знахідка”, планують здавати в оренду під кафе.

У Харкові комунальне підприємство планує купити газонокосарки за ціною трикімнатних квартир

За даними ХАЦ, переважне право на оренду цієї нерухомості є у нинішнього орендаря – ТОВ “Дігна”, яке зареєстровано на Олексія Фісенка. На думку громадських діячів, для того, щоб перемогти в конкурсі, фірма повинна заявити стартову ціну не менше 9956,9 гривні та дати згоду оплачувати оренду в розмірі найбільшої ставки, яку можуть запропонувати учасники конкурсу. Договір оренди сторони мають намір укласти на два роки та 11 місяців для нового орендаря або на п’ять років – для чинного.

 

Фірма Родіона Гайсинського отримала 25 мільйонів на повторний ремонт вулиці Клочківської

Нагадаємо, Харківська міськрада витратила 11,5 мільйона гривень на вісім плаваючих фонтанів у саду Шевченка. Кожен з таких об’єктів обійшовся міському бюджету у 1,4 мільйона. В саду Шевченка планували встановити серію скульптур “Сім видатних харків’ян”. За ансамбль статуй готові були заплатити 6,9 мільйона гривень (999,7 тисячі гривень за кожну). Однак в Департаменті комунального господарства міськради повідомили, що в підсумку вирішили встановити шість скульптур за 7,6 мільйона гривень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі