Чоловік забив знайомого до смерті металевою палицею: суд виніс вирок

Первомайський міськрайонний суд Харківської області виніс вердикт у справі про вбивство під час застілля. Фігурант не визнав своєї провини. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харківській області чоловік забив кохану до смерті кочергою — поліція

За даними слідства, конфлікт стався вночі 6 червня 2020 року. Компанія з чотирьох осіб влаштувала застілля. Під час посиденьок двоє чоловіків посварилися та вирішили з’ясувати між собою стосунки. Один з них схопив металеву трубу та жорстоко побив опонента.

У потерпілого діагностували переломи дев’яти ребер, розриви плеври та легенів, а також численні крововиливи. Від отриманих травм потерпілий помер.

Уродженець РФ вбив знайомого пляшкою з-під шампанського: суд виніс вирок

В ході розгляду чоловік підтвердив, що побив жертву. Однак, за його словами, потерпілий погрожував йому ножем. Пізніше фігурант заявив, що вбив кривдника при перевищенні меж необхідної оборони. Втім, свідок не підтвердив цю версію.

За умисне вбивство уродженця Дніпропетровської області засудили до 12 років позбавлення волі. В термін покарання йому зарахують час, проведений в СІЗО з червня 2020 року. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі