На “Гоптівці” затримали громадянина Росії, який намагався підкупити прикордонників

Іноземця передали співробітникам поліції. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Східного регіонального управління державної прикордонної служби України.

За інформацією відомства, в пункті пропуску “Гоптівка” прикордонники затримали громадянина Росії, який намагався проникнути на територію України без встановленої програми “Вдома”. При цьому іноземець запропонував силовикам хабар у розмірі 4000 рублів.

У Харківській області на кордоні далекобійник намагався проковтнути білий порошок

Відносно фігуранта прикордонники склали акт про правопорушення за статтею 369 (“пропозицію неправомірної вигоди”) КК України та передали чоловіка співробітникам поліції для подальшого розгляду.

На кордоні з РФ затримали дві фури з контрабандними запчастинами та пестицидами

Нагадаємо, раніше харківські та дніпропетровські силовики викрили контрабандистів, які відправляли наркотики в РФ за допомогою дронів. За даними слідства, двоє чоловіків з Кривого Рогу регулярно приїжджали в один з прикордонних районів Сумської області. Там “товар” фасували та за допомогою безпілотного апарату переправляли в Росію. Під час підготовки чергового “рейсу” силовики затримали фігурантів. У них вилучили п’ять кілограмів марихуани.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі