На концерті харківського співака весь зал встав під час виконання пісні про Кернеса

У мережі з’явилося відео з виступу харківського співака Володимира Карафєтова. На ньому видно, як зал встає під час виконання пісні про покійного мера Геннадія Кернеса. Запис було опубліковано в Facebook-спільноті “Жити в Харкові”.

Харків’яни не підтримали пропозиції увічнити ім’я Кернеса

У треку співак називає колишнього градоначальника “кумиром” і “творцем”. У цей час на великому екрані демонструють відео та фото Геннадія Кернеса. Незадовго до того, як відвідувачі концерту почали підійматися, на записи чути заклик: “Люди встали!”. Тому чи не була така реакція підготовленою акцією – залишається під питанням.

 

 

Нагадаємо, раніше в Харкові на будівлі міськради встановили меморіальну табличку Геннадію Кернесу. На дошці зображено об’ємний портрет Геннадія Кернеса, а поруч – знакові для нього об’єкти: колесо огляду в парку Горького, сквер “Стрілка”, пам’ятник “Летюча Україна” та станція метро “Перемога”. Урочисте відкриття відбулося в День міста.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі