На реконструкцію Ново-Баварського скверу в Харкові планують витратити 64 мільйони гривень

Управління екології та благоустрою департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосило конкурс на ремонт і реконструкцію Ново-Баварського скверу. Тендер на 64,2 мільйона гривень 21 вересня опублікували на порталі Prozorro.

У Харкові після реконструкції відкрили Олімпійський фонтан

За умовами договору, підрядники повинні будуть провести земельні роботи, демонтувати застарілі конструкції, в тому числі світильники, стовпи, металеві опори, дренажні труби та замінити їх на нові. На території скверу прокладуть тротуари, посіють газон, встановлять дитячі майданчики, гойдалки, пісочниці, будиночок-альтанку, карусель і спортивні снаряди.

“Совок” замість сучасного проєкту: в ХОДА відзвітували про ремонт ліцею

Початок аукціону запланували на 8 жовтня, а завершити роботи підрядник повинен до 31 грудня 2022 року.

Нагадаємо, в Харкові також планують реконструювати Журавлівський гідропарк. Уздовж річки Харків хочуть облаштувати набережні та побудувати велосипедні доріжки, а також створити систему мостів, щоб можна було пішки перейти з одного острова на інший.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі