На Салтівці через необережність водія перекинулася “Газель”

Сьогодні вранці в Харкові біля торгово-розважального центру “Дафі” сталася аварія – вантажівка перекинулася на бік. Відеозапис з наслідками аварії був опублікований у міських Telegram-каналах.

У Харкові на пішохідному переході перекинулася “Газель”

У пресслужбі обласного управління патрульної поліції підтвердили інформацію про те, що трапилося. За даними правоохоронців, ДТП сталося близько 05:00 на вулиці Героїв Праці, 7. Водій “Газелі» не обрав безпечний бічний інтервал, через що врізався в острівець безпеки. Від удару машина перекинулася, але ніхто не постраждав. На винуватця аварії склали адмінпротокол за статтею 124 (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) КУпАП.

 

 

 

Нагадаємо, раніше в Харківській області перекинулася фура із зерном. Дзвінок на пульт рятувальників надійшов напередодні о 11:26. На дорозі сполученням “Куп’янськ – Кругляківка” перекинувся вантажний автомобіль “КамАЗ”, який їхав з причепом і був завантажений зерном. При цьому причіп не перекинувся. В результаті ДТП з паливного бака вантажівки на дорогу вилилося дизельне паливо та могло потрапити на акумулятори. Щоб запобігти можливому спалаху, рятувальники змили пальне з дороги.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі